resundsbroen 185

Har du köpt ett eller flera startnummer till Broloppet 2025, men känner att du inte vill använda ett eller flera av dem?
Du har då möjlighet att antingen sälja eller överlåta startnumret till någon du känner.
Du kan också lägga upp det till försäljning via vår återförsäljningsplattform, startnumret kan då erbjudas till någon av alla de som står på väntelistan.

Frågor och svar:

 • Vad gör man om man vill lägga ut sitt startnummer till försäljning?

  Man går in på sin deltagarprofil med sin självbetjäningskod, och under ’Ändringar’ kan man välja ’Sälj/överlåt’ biljetten.
  Man kan antingen välja att överlåta/sälja sin biljett till någon man känner eller erbjuda den till offentlig försäljning. Om man genomför en överlåtelse kan den inte återkallas eftersom ens deltagarprofil inaktiveras efter att man har bekräftat att man vill överlåta sin biljett.

 • Kommer startnumret gå till en utlottad person från väntelistan?

  Om man sätter startnumret till offentlig försäljning så kommer det att gå till någon från väntelistan (genom automatisk utlottning).

 • Hur överlåter man sitt startnummer om man själv har en köpare?

  Samma process som ovan gäller, man väljer bara att överlåta till en specifik person i stället för att sätta den till offentlig försäljning.

 • Hur mycket får jag sälja mitt startnummer för?

  Man väljer själv sitt pris, det får bara inte sättas högre än vad startnumret köptes för från Broloppet (max 700 DKK/1050 SEK).

Följ Broloppet 2025